Twee skipassen voor de prijs van één tijdens de Lady's Ski Week in Grossarltal!

gesponsord op 07 februari 2024· geen reacties

null

Van 16 tot 23 maart vindt in het prachtige Grossarltal de 23e editie van de Lady’s Ski Week plaats. Dit evenement brengt skiliefhebbende vrouwen samen voor een week vol avontuur, plezier en natuurlijk fantastisch skiën. Met zijn adembenemende berglandschap en perfect geprepareerde pistes biedt het Grossarltal het ideale decor. Dit skigebied is daarnaast onderdeel van Ski amadé, het grootste skigebied van Oostenrijk, waardoor een onvergetelijke ski-ervaring gegarandeerd is. En: je krijgt de skipas voor je partner (let op: dit hoeft géén vrouw te zijn) gratis! Lees daarom snel verder!

De Lady’s Ski Week in Grossarltal

Tijdens de Lady’s Ski Week kun je niet alleen gebruik maken van de de 70 kilometer pistes van Grossarltal en de 705km van Ski amadé, er is daarnaast een heel programma opgetuigd. Zo worden er meerdere optredens en après-skifeesten georganiseerd en zijn er evenementen als de Lady Race (waar de deelnemers op haarkleur worden ingedeeld) of de Skikeriki. Dan kun je vanaf half 8 's ochtends al de berg op voor een ontbijt op de berg en afdaling onder de opkomende lentezon.

null

Veel voordeel bij het kopen van een pakket voor de hele week

De Lady Ski Week is een weekarrangement met zeven overnachtingen in een accommodatie naar keuze. Je kunt deze aanbieding van 16 tot 23 maart 2024 rechtstreeks bij de verhuurders boeken. Natuurlijk zijn er ook dag- en meerdaagse kaarten voor de afzonderlijke evenementen in de feesttent verkrijgbaar bij de kassa.

  • Twee Ski amadé skipassen voor de prijs van één: Als je een week voor twee personen in een Lady partneraccommodatie boekt, ontvang je één gratis zesdaagse skipas voor Ski amadé. Voor korte vakanties is er ook een pakket bestaande uit vier overnachtingen, evenementenprogramma en driedaagse skipas.
  • Eén dag** ski’s of sportuitrusting testen (gratis voor één persoon)
  • Eén dag skigids in het skigebied (gratis voor één persoon)
  • Eén drankje bij een skihut voor de halve prijs (voor beide personen)

null

Grossarltal: onderdeel van Ski amadé

Het Grossarltal is een van de gebieden binnen het skipasverbond Ski amadé, een samenwerking van verschillende gerenommeerde skigebieden in het Salzburgerland en Steiermark. Binnen de vijf regio’s van Ski amadé strekken zich in totaal 760 kilometer aan pistes uit, bediend door 270 liften. Dit omvat tien snowparks, 13 funslopes en funcross-routes, snelheidsmeetroutes, lokale gourmettours, de Hoogste Boerenmarkt van de Alpen, en een scala aan culinaire hoogtepunten in bekroonde skihutten.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie