Ski amadé: ideale bestemming voor families

gesponsord op 10 november 2021

null

Nadat we vorig seizoen niet hebben kunnen skiën en snowboarden staan we weer in de startblokken om te gaan. De Ski amadé is bij families onverminderd populair. De vijf regio’s (Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en het Großarltal) bieden in totaal 760 pistekilometers, 270 moderne liften en 356 uitstekend geprepareerde pistes waar skiërs en snowboarders zich helemaal kunnen uitleven. Voor gezinnen is de Ski amadé een ideale bestemming.

Aantrekkelijke aanbiedingen voor families

Families profiteren bij de Ski amadé van aantrekkelijke aanbiedingen. Tijdens de Mini’s Week profiteren de kleintjes enorm; voor kinderen tot zes jaar zijn voor € 130,- de skilessen, skihuur en skipas inbegrepen. Bovendien verblijven de kinderen bijna overal gratis bij de ouders op de kamer.

Nog meer kortingen

In het weekend krijgen kinderen en jongeren 35 procent korting op de skipassen voor halve en hele dagen. Met de ‘Paasactie voor gezinnen’ met gratis skipas voor de kinderen, de ‘Gezinsbonus’ met gratis skipas vanaf het derde kind en de ‘Jonge-gezinnen-kaart’ voor alle ouders met een kind dat niet skiet, is het plannen van een skivakantie heel gemakkelijk en wordt er tegelijkertijd ook nog geld bespaard. Iedereen die de winterseizoenskaart al vroeg koopt, kan rekenen op een megakorting. Vooral heel aantrekkelijk voor kinderen en jongeren! De actie is geldig t/m 6 december.

null

Ook kleding te huur

Bijzonder dit winterseizoen is de online verhuur van ski’s en schoenen, maar ook skikleding door de INTERSPORT Rent Shops in Ski amadé. Al voor je skivakantie kun je nu echt je complete ski-uitrusting online reserveren: van ski’s en schoenen tot en met skikleding. Past het skipak van vorig jaar niet meer? Wi je voor een week skiën per jaar geen eigen ski-uitrusting kopen? Of wil je gewoon meer ruimte in je koffer? Dan is huren een hele goede optie!

null

Korting met de ‘my Ski amadé Friends Club’

Iedereen die de afgelopen jaren in Ski amadé geweest is kan nu profiteren van de vele voordelen van de ‘my Ski amadé Friends Club’. Maar ook nieuwkomers zijn natuurlijk van harte welkom. Het lijstje voordelen:

  • Tegoedbonnen voor en acties met onderhoud in de 32 INTERSPORT Rent Shops
  • Gratis bergreddingsdienst (excl. reddingsactie met helikopter)
  • Voordelige accommodatie-arrangementen in combinatie met een prima skipas-aanbod
  • De ‘Friends Card’ is tevens skipas en kan steeds opnieuw worden opgewaardeerd
  • Persoonlijke toegang tot de online ticketshop
  • Nieuwsbrief met de meest actuele vroegboekkortingen en last minute aanbiedingen voor skipassen, vakanties en acties van partners

De clubleden van Ski amadé profiteren niet alleen in het winterseizoen: de ‘my Ski amadé Friends Club’ biedt het hele jaar door voordelen. Ook 's zomers kunt u bij INTERSPORT Rent de tegoedbonnen gebruiken om bijvoorbeeld een nieuwe wandeloutfit te kopen.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.