Leer (beter) off-pisteskiën met de Epique Off-piste Training

gesponsord op 16 januari 2023· geen reacties

null

Altijd al eens willen weten hoe je op een veilige manier off-piste kunt gaan? Of vind je jezelf met enige regelmaat in de poeder terug, maar zou je toch graag wat meer stabiliteit, controle en vertrouwen willen? Dan is de Epique Off-piste Training in Hintertux waarschijnlijk iets voor jou!

De Epique Off-piste Training is voor ieder mogelijk niveau

Tijdens deze training ga je, onder begeleiding van Staatlich geprüfte ski- en snowboardgidsen, vier dagen lang volledig off-piste. Het maakt niet uit of dit je eerste keer is of dat je al meer bekend bent met het off-pistefenomeen of je zelfs een expert durft te noemen. De training is erop gericht om iedereen beter en sterker op zijn of haar ski’s of board te laten staan. Van lange en korte bochten, diepe sneeuw, buckels tot steil terrein: alles komt aan bod, ook in alle mogelijke omstandigheden. Dus ook ideaal om je techniek eens wat verder aan te scherpen. Daarmee is dit de perfecte opstap voor of een ideale voorbereiding op jouw avonturen als freerider.

De Epique Off-piste Training geeft je meer vertrouwen als freerider.
De Epique Off-piste Training geeft je meer vertrouwen als freerider.

Zo zorgt de Epique Off-piste Training ervoor dat je een betere freerider wordt

Je wordt ingedeeld in een groep van maximaal zeven personen die ingedeeld zijn op niveau en krijgt één ervaren en op het hoogste niveau opgeleide gids tot jouw beschikking. Deze kleine groepjes garanderen persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling als freerider en beperken de wachttijd onderweg. Doordat ieder groepslid ongeveer van hetzelfde niveau is, kun je je daarnaast aan hen optrekken en samen beter worden. Ook worden jouw verrichtingen op video vastgelegd, zodat je die 's avonds samen met je gids kunt bespreken en nog meer inzicht krijgt in hoe je jouw techniek kunt verbeteren.

Wat is allemaal inbegrepen?

Je gaat dus een weekend/vier dagen lang op de Hintertuxer gletsjer aan de bak met je off-pistetechniek. Epique biedt deze trainingen vier keer in november, één keer in maart en één keer in de zomer aan. Dit is verder inbegrepen bij de trip:

  • Sneeuwzekerheid, doordat deze gletsjer tot wel 3.500 meter hoog is.
  • Een liftpas voor vier dagen voor het hele skigebied
  • Vier overnachtingen inclusief ontbijt, diner en gedeelde tweepersoonskamer
  • Een avondprogramma met videoanalyses en techniek-, materiaal en veiligheidsclinics (deze zijn optioneel, chillen op je hotelkamer mag natuurlijk ook)
  • Een bijdrage aan Trees for All, om de CO2-uitstoot van je reis te compenseren.

Zelf zorg je dat je in Oostenrijk komt en neem je je ski- en/of snowboardmaterialen mee. Ook betaal je je lunch, apres-ski, consumpties in het hotel en op de berg en huur je zelf voor vier dagen veiligheidsmateriaal, zoals een rugzak met pieper, schep en sonde.

Wil je meer weten?

Kijk dan eens op de website van Epique. En wie weet ga jij nog deze zomer van Freeride-zero naar Freeride-hero!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.