Serfaus-Fiss-Ladis laat winterwensen uitkomen

gesponsord op 19 oktober 2023· geen reacties

Beeld: © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH - Daniel Zangerl
Beeld: © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH - Daniel Zangerl

Serfaus-Fiss-Ladis, gelegen in het Oostenrijkse Tirol, is een waar paradijs voor wintersportliefhebbers. Dit idyllische skigebied, dat zich uitstrekt over drie charmante bergdorpen, biedt een perfecte mix van prachtige Alpenlandschappen, uitstekende pistes en een overvloed aan activiteiten voor zowel skiërs als snowboarders. Met meer dan 214 kilometer aan perfect geprepareerde pistes en ultramoderne skiliften, staat Serfaus-Fiss-Ladis bekend om zijn uitstekende sneeuwcondities en is het de ideale bestemming voor gezinnen, koppels en avonturiers die op zoek zijn naar een onvergetelijke winterervaring. In deze blog laten we je zien wat er zowel op als naast de pistes te beleven valt!

null

Serfaus-Fiss-Ladis in cijfers

Beeld: © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH - Daniel Zangerl
Beeld: © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH - Daniel Zangerl

Serfaus-Fiss-Ladis: ideaal voor gezinnen met kinderen

Voor de jonge avonturiers is Serfaus-Fiss-Ladis een waar winterwonderland met speciale voorzieningen om hun ski- en snowboardervaring onvergetelijk te maken. In Serfaus kunnen de kleintjes terecht in de betoverende Kinderschneealm en het speelse Murmlipark, terwijl in Fiss-Ladis Berta’s Kinderland wacht. Hier worden kinderen op een speelse, liefdevolle en geduldige manier ingewijd in de kunst van het skiën en snowboarden. En als de kleintjes nog niet helemaal klaar zijn om de pistes te bedwingen, wees dan ook gerust. Er is namelijk professionele kinderopvang en een boeiend weekprogramma vol entertainment en skishows. Voordat je het weet, glijd je samen met je kinderen de glooiende blauwe pistes af. 'S avonds bieden de verlichte pistes en adembenemende sneeuwshows een betoverende afsluiting van de dag.

Beeld: © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH - Christian Waldegger
Beeld: © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH - Christian Waldegger

Dit zijn de beste tips voor een overgetelijke wintersportvakantie

  • Dineren in de unieke glazen Crystal Cube. Niet alleen kun je hier op 2.600 meter hoogte dineren, je kunt elkaar hier zelfs het ja-woord geven!
  • Geniet van je ontbijt in de Hexensee-hütte terwijl de zon boven de bergen opkomt. Een onvergetelijke ervaring, waar je ook nog eens per pistenbully wordt afgezet.
  • Vlieg door de bergen in de Fisser Flieger en de Skyswing. Bij uitstek activiteiten voor de adrenalinejunkies onder ons!
  • Een andere activiteit gebaseerd op de concepten ‘snelheid’ en ‘adrenaline’: de Schneisenfeger Family Coaster. In deze rodelsleebaan van anderhalve kilometer suis je van de berg af!
  • Op het bevroren meer van Ladis, met zicht op de Schlossweier, kun je niet alleen mooi schaatsen, maar ook ijsstokschieten.

Praktische tips voor je verblijf in Serfaus-Fiss-Ladis

Op zoek naar een manier om je wintersportvakantie wat goedkoper te maken? Check dan de gastenkaart, die je bij veel accommodaties gratis kunt krijgen: hiermee krijg je korting op je skipas. En ben je benieuwd wat er te doen is tijdens jouw verblijf? Het skigebied heeft een uitgebreide activiteitenkalender, waarop je optredens, skishows, avondskiën of een kijkje achter de (gondel)schermen kunt verwachten!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie