Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau: een winterparadijs voor gezinnen

gesponsord op 19 oktober 2023· 1 reactie

null

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau combineert perfecte skipistes, schilderachtige landschappen en een overvloed aan gezinsvriendelijke activiteiten om een onvergetelijke gezinsvakantie te creëren. Met kindvriendelijke skischolen, kinderweides en gastvrije accommodaties biedt Ski Juwel de ideale omgeving om samen herinneringen te maken, te leren skiën en te genieten van de magische winterse sfeer. Daarom zetten wij in deze blog op een rijd waarom Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau een droomplek is voor gezinnen die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen avontuur en gezelligheid op de piste!

null

De grote pluspunten van Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Uiteraard omdat het een kindvriendelijk gebied is, maar Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau is ook meer dan dat. Het skigebied, gelegen tussen de Zillertaler en Kitzbüheler Alpen, kent vele pittoreske, knusse én verkeersarme dorpjes zoals Thierbach en Alpbach. De schaal is altijd overzichtelijk; geen fabriekshallen van berghutten, maar kleine restaurants en almhutten met lokale specialiteiten. De natuur is er ongerept en de pistes veelzijdig en zonnig.

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau in cijfers:

null

Dit maakt Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau zo geschikt voor kinderen

Dat begint al bij de betaalbare accommodaties, die ingericht zijn voor gezinnent met jonge kinderen. Daarnaast is er ook op de berg gedacht aan jouw kroost; er zijn veel pistes die bij uitstek kindvriendelijk zijn én er zijn veel leuke kinderweides zoals Kinderland JUPPI DO en Schatzberg Zwergenland waar de kleintjes spelenderwijs leren skiën. En als ze een keer geen zin hebben in de lange latten, dan is er altijd nog een kinderoppas of het KidsCenter op de Wiederberger Horn. Of ze bouwen een sneeuwpop, spelen in een iglo, draaien rondjes in de carrousel…

Bijzondere activiteiten voor kinderen tijdens je wintersportvakantie (ook voor de ouders, overigens)

Maar Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau heeft veel meer te bieden, de bergen zijn hier één groot avontuur:

  • In de beide dalen vind je een snowpark, waar je kinderen trucs kunnen maken en aan jullie kunnen laten zien. Ook is er de funslope op de Wiederberger Horn, voor meer kinderplezier op de piste!
  • Op meerdere plekken in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau kun je rodelen: op de Lanersköpfl en Schatzberg in de Wildschönau en de ReiterKopgel im Alpbachtal.
  • Met de Alpbachtaler Lauser-Sauser, de spectaculaire Alpine coaster, suis je door loops en over jumps naar beneden met snelheden tot 42 km/u.
  • Sleetje rijden extraordinaire: eerst met de gondel naar boven en dan via de rodelbaan op de Lanerköpfl weer naar beneden. Gegarandeerd plezier voor 't hele gezin!
  • Ga iglo’s bouwen! Eerst gaan jullie wandelend (al dan niet met sneeuwschoenen) in de sneeuw op zoek naar een geschikte locatie. Daarna kan er onder deskundige leiding van de sneeuwmeesterbouwer gebouwd worden.
  • Altijd al eens met een pistenbully mee willen rijden? In Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau kan 't! Jij of je kleine gaat dan mee als copiloot om te zien wat voor werk deze apparaten allemaal verzetten.
  • Minder geschikt voor kinderen, maar des te leuker voor de ouders (je hebt per slot van rekening ook zelf vakantie): ga eens op bezoek bij de Kristallbrauerei in Inneralpbach, voor een lokaal gebrouwen, ambachtelijk biertje!
  • Op vrij- en zaterdagavond worden de pistes van de Reither Kogel verlicht en daal je af onder de sterrenhemel! Maar als je liever vroeg opstaat, dan kun je op iedere zaterdag in maart al vanaf 7 uur 's ochtends de Wiedersberger Horn op.

null

Extra praktische tips voor de ouders

Vanaf 16 maart tot het einde van het winterseizoen krijg je bij de aankoop van twee skipassen voor volwassenen er een gratis skipas bij voor kinderen tot 15 jaar. Deze is geldig bij een verblijf van minimaal drie dagen. Buiten deze periode zijn dit de prijzen voor skipassen en vind je hier meer keuze uit verschillende arrangementen. En wil je weten wat er in jouw vakantieweek allemaal te doen is? Kijk dan eens op de agenda!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Geboekt! Al voor deze advertorial 😊

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie