Ontdek de veelzijdige en gezellige SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

gesponsord op 22 januari 2024· geen reacties

null

De SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, één van de grootste en meest familievriendelijke skigebieden in Oostenrijk, biedt een ongeëvenaarde ski-ervaring met 270 kilometer aan prachtig brede pistes en 19 dalafdalingen, toegankelijk vanuit negen pittoreske dorpen. Dit moderne en ecologisch geavanceerde skigebied in de Kitzbüheler Alpen beschikt over 82 liften, waaronder vele kinderveilige gondels en stoeltjesliften. En het heeft, zeker richting het naseizoen, nog een paar mooie verrassingen in petto voor een (goedkope) wintersport!

null

Veelzijdig wintersporten in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, een van de grootste aaneengesloten skigebieden in Oostenrijk en zeer populair onder Nederlandse wintersporters, biedt een uitgestrekte en gevarieerde ski-ervaring die dagenlang vermaak garandeert zonder dat je twee keer dezelfde piste hoeft te skiën. De 'SkiWelt Tour’, een gemarkeerde route verkrijgbaar in twee varianten (69 km of 84 km), biedt prachtige afdalingen en adembenemende uitzichten en is toegankelijk vanuit elk dorp in het gebied. De pistes in de SkiWelt zijn ook ideaal voor gezinnen, doordat het variatie en pistes voor elk niveau biedt. Daarnaast vind je er meerdere uitgebreide kinderlanden, een sfeervol iglodorp, prachtige wandelpaden en adembenemende uitzichtpunten. Als laatste kan je hele gezin zijn lol op in één van de drie funparks (geschikt voor alle leeftijden), snelheidsmetingen en Skimovie-trajecten en zijn er ook fotopunten en talrijke authentieke berghutten om te ontspannen.

null

Gezelligheid en lekker eten staan centraal

De SkiWelt staat bekend om zijn gastvrijheid en Tiroolse gezelligheid, die je terugvindt zowel de accommodaties als in de vele sfeervolle berghutten en restaurants. De après-ski is dan ook een niet te missen onderdeel van de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental-ervaring, met Westendorf als onbetwiste leider op dit gebied. Hier barst zowel direct na het skiën als 's avonds het feest los tot in de vroege uurtjes. Het skigebied is echter niet alleen bekend om zijn uitgebreide après-ski, maar ook om zijn overvloed aan gezellige en authentieke berghutten. Met een keuze uit 80 verschillende hutten, verspreid over het gebied, kun je elke dag ergens anders genieten van regionale specialiteiten, variërend van traditioneel Oostenrijks tot modern en allemaal tegen een goede prijs. Deze hutten, vaak door families gerund en gelegen om de 3,3 kilometer, bieden heerlijke maaltijden en een fantastisch uitzicht, hetzij in de zon op het terras of binnen in de warmte. Het gebied slaagt erin een unieke, dorpse en Tiroolse sfeer te behouden, waarbij het zelfs mogelijk is om in een iglo te overnachten. Dit maakt SkiWelt een aantrekkelijke bestemming voor zowel skiërs als liefhebbers van gezelligheid en gastronomie!

null

Aanbiedingen voor lenteskiën (met het hele gezin)

Om de wintersportvakantie ook financieel aantrekkelijk te houden, heeft de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental een aantal aanbiedingen:

  • Van 16 maart tot 1 april 2024 skiën je kinderen (in de leeftijd tot en met 15 jaar) gratis mee als een ouder tijdens deze periode een skipas met een geldigheidsduur van minstens 3 dagen koopt.
  • Met de Jungfamilienkarte koop je één skipas (voor de periode van minimaal drie en maximaal 14 dagen) voor twee ouders, als je kleine kinderen in de leeftijd tot en met drie jaar hebt (jaargang 2020). Deze skipas is overdraagbaar en kan afwisselend door één van beide ouders worden gebruikt.
  • Tijdens de Superskiwochen van 16 maart tot 1 april krijg je automatisch 15% korting op alle skipassen voor deze periode bij een aankoop via de online ticketshop.
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie