Na onze oproep van afgelopen vrijdag kregen wij direct heel wat filmpjes met valpartijen binnen. Meer dan genoeg om ons eerste wintersporters.nl blooper filmpje mee te maken. Geniet mee van deze (voor velen) herkenbare valpartijen. Ik heb goed gelachen bij het zien van alle filmpjes. Wel is het voor veel mensen aan te raden een helm op te zetten en al zou iedereen zich aan de pisteregels houden zouden er ook heel wat minder bloopers zijn. Bij deze wil ik wederom iedereen vragen die wintersportbloopers op video heeft, deze naar ons doorsturen, wie weet kunnen wij snel weer een blooper filmpje in elkaar zetten!

Hoe op te sturen
Heb je een blooper, stuur deze dan door naar via wetransfer naar redactie@wintersporters.nl. De leukste filmpjes komen in ons blooperfilmpje die we natuurlijk op de website zullen zetten! Hoe leuk sommige bloopers ook zijn, stuur wel alleen je eigen (zelf gemaakte of bloopers waar je zelf op staat) beeldmateriaal door. Kortom geen beeldmateriaal waar jij geen toestemming voor hebt.

martijn
begon in 2002 deze website. Later was hij verantwoordelijk voor inhoud, techniek en de indeling.

Plaats een reactie

Hahaha leuk!

Super voor de vroege ochtend! Meteen wakker van het lachen!
Op 1:22 meteen het voorbeeld hoe boarders NIET moeten zitten (zelf ook boarder), net achter het heuveltje te laag om te zien!

prachtig!!

Vrijdag 3 Feb naar Belle Plagne met Sunweb!!!

hahahaha echt leuk!

Tsja op 1:22 wel weer duidelijk voorbeeld van mensen die op de verkeerde plek stilstaan (zitten)

klein admin bloopertje was nog dat dit filmpje eerder op youtube gevonden werd door een van onze forumleden die nu op weg is naar Ischl, hij plaatste het al eerder in de stube, maar aldaar zijn de sporen weggewist(:-) tgv dit weblog

@Cees ik had het al gezien :). En die sporen zijn niet gewist hoor, check https://www.wintersport.nl/forum/topic/41782

Oh ik dacht dat het in de stube stond, maar zie nu dat het in ander forum stond…staat…

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie