Waar we eerder ons nog uitleefden met een rallyauto op het ijs en de sneeuw, daar doken we er nu onder, letterlijk wel te verstaan. In het Lac de Vonnes in Châtel hebben ze 4 wakken gehakt (het weer openmaken zou ik op die manier thuis niet zo proberen) en daar duiken we dan in. Vervolgens zwem je dan van wak naar wak. Er is altijd minimaal één instructeur bij je en je zit ook nog eens vastgelijnd aan een touw dat net onder het ijs doorloopt, dus er kan echt niks misgaan. Eerst wordt je in een droogpak gehesen zodat je droog en nog enigszins warm blijft voor zover dat mogelijk is, want na een kwartiertje onderwater zijn de vooral de handen toch echt goed koud. Al met al een bijzondere ervaring die echt de moeite waard is.

Alke
runt een hotel in Portes du Soleil, elk vrije uurtje is hij in de sneeuw te vinden. Natuurlijk houdt hij ons op de hoogte van zijn avonturen.

Ziet er vet uit

Viel Vergnügen… maar nee, mij niet gezien.

Brrrrrrr…

Never ski faster than your guardian angel can fly!
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie