De Jungfrau Region is een uitgebreid gebied wat pronkt met een van de meest indrukwekkende panorama’s van de Alpen. Je skiet echt letterlijk onder de Eiger noordwand door. Maar ook in de andere deelgebieden dan Grindelwald heb je dit beroemde uitzicht op die enorme reuzen van het Berner Oberland. Maar we doen dit gebied tekort door alleen op het uitzicht te wijzen. Je hebt verschillende dorpjes, van het stadse Grindelwald tot het romantische Mürren. Ook aan pistes heb je een uitgebreide keuze. Kortom een gebied die verschillende wintersporters heel veel te bieden heeft. Bekijk onze rondleiding.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Toffe video :d

Gang is alles

Heerlijk skigebied!

Echt super videos altijd dat jullie posten. Ik kijk er elke dag naar uit!

Zeker leuk. Ik mis helaas info over de kilometerslange sleetochten die je hier kan maken, dat voegt echt iets toe aan het gebied. Het zijn echter wel drie aparte skigebieden, waarbij de (trein-)verbinding Wengen-Mürren nogal tijdrovend is.

Prachtig gebied, ben er al meerdere keren geweest, zowel zomer als winter.
Staat voor eind maart nog voor een paar dagen op de planning.

Wat ik mis in dit “verhaal” is het feit dat het gebied uitstekend ontsloten is met treintjes en dat er een uitgebreid netwerk van wandelpaden is. Het is één van de weinige gebieden die ik ken, waar ook niet skiërs hun hart op kunnen halen. Dankzij de treintjes en met de speciale “Wanderpas” zijn alle bergrestaurants ook voor hen goed te bereiken waardoor “samen lunchen” geen enkel probleem hoeft te zijn.

Rob
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie