Ik ben afgelopen weekend op pad geweest in het Zwitserse Les 4 Vallées. Vanuit Nendaz maakte ik de tocht richting Verbier en pakte we nog 1 van de vele skiroutes mee waar het skigebied bekend om staat. Onlangs heeft het nog een klein beetje gesneeuwd en dat geeft alles toch net even dat winterse sfeertje waar we allemaal zo gelukkig van worden. Zeker in Verbier oogde het prachtig om door de ondergesneeuwde bomen en huizen door te skiën. Kwa drukte is het prima te doen. In het weekend is het vooral druk bij de liften die je vanuit de dorpen naar boven brengen, maar daarna verdeelt het zich snel over het skigebied.

Als je hier de komende periode op vakantie gaat, maak je dan geen zorgen over de sneeuwkwaliteit, want die is absoluut dik in orde!

Gerelateerde weblogs

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Wat een Kaiserwetter. Heerlijk.

Sportieve groet, Luuk
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie