De voorjaarsvakantie voor regio Noord-Nederland is begonnen! Ik was afgelopen weekend op pad in het bekende skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental om te testen hoe de pistes erbij liggen. Vanuit Hopfgarten, een ideaal opstappunt als je met de trein komt, ben ik direct richting het deelgebied van Söll geskied om deze leuke pistes op de flanken van de Hohe Salve te bekijken.

Na een aantal stormachtige dagen met veel wind, vrij hoge temperaturen en wat regen is de rust nu wedergekeerd in Tirol. Hogerop merk je dat pistes vrij hard zijn door het turbulente weer van de afgelopen dagen. Beneden de 1000 tot 1200 meter tref je juist wat zachtere pistes aan door de hogere temperaturen. Gelukkig komt er in de komende dagen weer verse sneeuw aan waardoor de condities flink zullen verbeteren! Het winterse plaatje komt dus weer helemaal terug!

Henri
weet alles van nieuwe skigebieden, liften en projecten.

Er is vandaag weinig live verslag te brengen… ik zit in Brixen lekker op mn hotelkamer :/
Wat een wind

Wij zitten nu ook in Skiwelt Brixen. Vanmorgen inderdaad door storm en sneeuwval geen liften die draaiden. Vanaf half twaalf weer volop activiteiten met prachtig weer.
Was toch nog fantastische ski dag.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie